Karulas Reformierakond kangutamatu, Hummulis noor tegija volikogus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallavanem Enn Mihailovi ideed panna Hummuli piirkonna ajalugu kaante vahele toetasid kogukonnaliikmed. Raamat «Hummuli läbi aegade» sai valmis juunis.
Vallavanem Enn Mihailovi ideed panna Hummuli piirkonna ajalugu kaante vahele toetasid kogukonnaliikmed. Raamat «Hummuli läbi aegade» sai valmis juunis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Karula vallas jäi Reformierakond puutumatuks, ilmselt jätkab tööd ka vallavanem Rain Ruusa, kes võitis 36 inimese usalduse. Erakonnas kandideerijad said kokku 290 häält. Keskerakonnale kuulus 124 häält. Üksikkandidaat Ene Kaas, keda toetas 34 inimest, oli edukam kui üksikkandidaat Valdeko Kaas, kellele andis hääle 14 valijat.

Hummuli vallas läks IRLil, kellel oli nimekirjas vaid kaks inimest, isegi hästi, sest Chaty Uibopuu pääses 30 häälega volikokku. Noorte hääl on seega esindatud.

Reformierakond jätkab vallavanema Enn Mihailoviga võidukäiku, erakond teenis rahvalt 277 häält. Keskerakond sai 121 ja Isamamaa ja Res Publica Liit 52 toetaja väärtusliku hääle. Järeldus: kahe lühikese aastaga on endine volikogu esimees Enn Mihailov kohalike poolehoiu võitnud.

Volikokku pääsevad esialgsetel andmetel:

KARULA VALD

Reformierakond

Mart Vanags (39 häält)
Rain Ruusa (36)
Ants Järvmägi (35)
Sirje Tann (29)
Rein Kits (25)
Anne Markvart (24)
Henno Peegel (20)

Keskerakond
Vilju Arna (44)

Aivar Koemets (30)

HUMMULI VALD

Reformierakond

Enn Mihailov (89 häält)
Aleksander Zemskov (42)
Eve Laar (36)
Enn Nugis (19)
Maira Matus (13)
Marika Riit (13)

Keskerakond

Jaan Valtsov (60)
Ain Loorist (20)

IRL
Chaty Uibopuu (30)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles