Fännid elasid lemmiku tähtpäevale kaasa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikalises etenduses «Nipernaadi» näitasid mustlasteks kehastunud kooriliikmed lisaks lauluoskustele ka tantsijavõimeid.
Muusikalises etenduses «Nipernaadi» näitasid mustlasteks kehastunud kooriliikmed lisaks lauluoskustele ka tantsijavõimeid. Foto: Kristi Lemmik


Laupäeva õhtul kogunesid Valga kultuurikeskusesse koorilaulu armastajad. Lisaks vilistlastele tuli segakoori Rõõm juubeliõhtust osa saama mitusada fänni ning lauljate tegemistele kaasaelajat.

«Kontsert oli meeleolukas ja äge. Nii põnev oli kuulata-vaadata taolist eriilmelist kontsertetendust. Mind teeb lausa kadedaks, et koor suudab nii mitmekülgne olla,» sõnas õnnitlussõnavõtus Tõlliste-Sangaste-Puka segakoori dirigent Margit Aigro-Siibak.

Tõrva kultuurimaja juhataja ja kauaaegne lauluõpetaja Maie Kala ütles pärast kontserti, et oli meeldivalt üllatunud koori heast tasemest ja mitmekülgsusest. «See, mida täna nägin, oli nagu laulufestival, kus ettekandele tulid väga erinevad muusikapalad. Fenomen on juba seegi, et koorijuhi rollis on 30 aastat üks ja sama naine Sirje Päss. Valga võib taolise koori üle uhke olla,» sõnas Kala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles