Selgunud on Otepää valla aasta ema

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lii Peterson Pipina lasteaiapeol.
Lii Peterson Pipina lasteaiapeol. Foto: Erakogu

Otepää valla aasta ema 2010 tiitel otsustati anda Pühajärve põhikooli muusikaõpetajale Lii Petersonile.

Otepää Naisseltsile laekus aasta ema konkursile kolm taotlust. Nominentideks esitati veel Otepää Oskar OÜ juhataja Luule Saar ja Otepää hooldekodu juhataja Helle Kuldmaa.

"Lii Peterson on võimekas ja hooliv õpetaja ning tore kolleeg. Ta on alati valmis aitama ega jäta kedagi hätta. Lasteaia- ja koolipeod, millele ta muusikalise kujunduse teinud, on erilised ja omanäolised," ütles Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase.

Lii Petersoni peres kasvab kolm poega, kes kõik õppetöös väga tublid. Pere lapsed on oma ema iseloomustanud kui otsekohest, heatahtlikku ja abivalmis inimest, kes on hooliv ja õiglane.

Otepää valla aasta ema 2010 aunimetuse saajat ja aasta ema nominente tunnustatakse 8. mail kell 12 Otepää kultuurikeskuses algaval emadepäevakontserdil. Aasta ema nimi kantakse Otepää Naisseltsi auraamatusse. Talle antakse üle aasta ema meene ja Otepää valla tänukiri. Samuti esitas naisselts Otepää aasta ema kandidaadi vabariiklikule aasta ema konkursile.

Vabariikliku aasta ema tiitli annab Eesti Naisliit üle 9. mail Eesti Meestelaulu Seltsi korraldataval kontserdil Estonia kontserdisaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles