Siim Kalda: koalitsiooni ja opositsiooni olemasolu ei ole tähtis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kalda
Siim Kalda Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valimisliidu Meie Kodu esinumber Siim Kalda, kes kogus liidu nimekirjas enim hääli (130 häält - M.V.) ütles Valgamaalasele, et kuna nad tahtsid algusest peale luua koalitsiooni just valimised võitnud valimisliiduga Otepää Kodanik, siis praegu ei ole neil kindlaid edasisi plaane koalitsiooni loomiseks teistega.


Volikogus opositsiooni ja koalitsiooni võimalikku kaotamist nimetab Kalda vähemusvalitsuse moodustamiseks. «Valimisliit Meie Kodu on algusest peale väljendanud seisukohta, et volikogus toetatakse kõiki häid ja sisukaid ettepanekuid, sõltumata selle esitajast,» rääkis Kalda. «Kui teised volikogu liikmed on sarnasel seisukohal, siis opositsiooni ja koalitsiooni olemasolu ei ole määrava tähtsusega.»

Valimisliidu Otepää Kodanik esinumber ja vallavanema kandidaat Kuldar Veere ütles täna Valgamaalasele, et kriipsu tõmbas võimalikule koalitsioonilepingule peale Meie Kodu nõudmine, et Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase loobuks volikogu liikme ametist, sest volikogu liige ei tohiks olla allasutuse juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles