Mai horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mai sai nime roomlaste maajumalanna Maia järgi. Mai 21. päevani on Päike armastusjumalanna Veenuse märgis Sõnnis, selle järel aga asjalikus ja rahutus Kaksikutes, mille juhtplaneet Merkuur.

12. maini liigub Merkuur näiliselt tagurpidi. Infokanalid võivad minna umbe, elektroonika alt vedada, kasvab ka avariioht. Tänavune mai on seaag pisut rahutu kuu. Paljude elus on see aga mingite muudatuste aeg.

Jäär
Mais tuleb teil sageli mõtelda rahale. Sellest on ka kasu: kuu teisel kümmepäevakul muutub teie majanduslik olukord stabiilsemaks. Edasi jääb ainult üle saavutatud edu kindlustada.

Sõnn
Käes on muudatuste aeg, kuid see ei tähenda, et peaksite ennast iga hinna eest maksma panema. Tuleks ainult kavandatu ellu viia. Suuremate tehingute sooritamiseks mai eriti soodne pole, eriti kahtlustäratavad on selle viimased päevad.

Kaksikud
Kuu alguses olete nagu liimist lahti. Ettevaatust, seda võivad teised ära kasutada. Kuu teisel poolel olete jälle tragi, tark ja enesekindel.

Vähk
Kuu alguses võivad teised teie ellu sekkuda ega lase tähtsamale keskenduda. Tulemuseks närvilisus, mis võib igati teie tervisele mõjuda. Ometi leiate nii mõnelegi probleemile nutika lahenduse. Viimane kümmepäevak on vastuoluline, teil tuleb mõtelda iseenda kohustustele ja samas ka tervisele.

Lõvi
Pinged suhtlemises, alles teisel dekaadil saate rahulikult toimetada. Edasi läheb aina paremaks, oskate saavutada isikliku sõltumatuse.

Neitsi
Kuu algab meeldivalt: olete hea ja helde, oskate olla meelepärane. See aga annab eeldused keskenduda karjäärile, sest äratate usaldust. Võimalikud on pikad reisid, paljudele on mai armastuse aeg. Kolmandal kümmepäevakul aga põhitähelepanu tööle, kuna seal on palju uut ja võimalik ametialane tõus.

Kaalud
Esialgu annavad vanad vead ja äpardused tunda, nii et aeg aktiivseks tegutsemiseks on alates 13. maist. Kolmandal dekaadil peate tulevikule mõtlema, siis vajate ka teiste toetust.

Skorpion
Tuleb muudatuste aeg nii teie tutvusringis kui ka isiklikus elus. Tulevad uued sõbrad, teiegi elu muutub huvitavamaks. Tegude tegemisega pole aga mõtet kiirustada, kuna kuu lõpp toob uusi kohustusi.

Ambur
Mai alguses olete üsna morn, kuid teiegi elus on juba kuu teisel poolel hoopis paljulubavamad päevad. Nõnda kuu lõpuni, kuna see on suhtlemise ja kordaminekute aeg.

Kaljukits
Mai algab meeldivalt, kõik muudatused teevad teile rõõmu. Ärge liigset vaimustust aga välja näidake, see ei meeldi teie lähikonnale. Kuu lõpupoole näetegi, mida teised arvavad.

Veevalaja
Kuu alguses puhake, te pole hetkel kõrgvormis. Kui see osutub võimatuks, tehke midagi kodu heaks, see teeb ka hiljem rõõmu. Teisel dekaadil on võimalus oma tööalast positsiooni kindlustada või parandada, kuigi tulemused ei selgu korrapealt. Ärge näidake, et olete kergemeelene.

Kalad
Meeleolu võib olla väga heitlik: kõigute optimismi ja masenduse vahel. Kuu teisel kümmepäevakul avastavad inimesed teie lähikonnast, et olete usaldusväärne ja meeldiv. Nii mõnelegi pakutakse uut ja tasuvat tööd. Kuu lõpul vajate kodurahu, nii et tegelege ainult hädavajalikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles