Telesaade ulatas abikäe

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuses abikaasa ja ema kaotanud Puka valla pere
Õnnetuses abikaasa ja ema kaotanud Puka valla pere Foto: Kanal 2

Eile, 31. oktoobril nägid Kanal 2 vaatajad, kuidas saate «Kodutunne» meeskond sõidab Valgamaale Pukka, kus aprillis autoõnnetuses oma naise kaotanud Heido kasvatab üksi nelja last ja oma hukkunud abikaasa 15aastast venda, andis telekanal pressiteate vahendusel teada.

«Kõigest 33aastane Aive suri kokkupõrke tagajärjel sündmuskohal, olles viiendat kuud rase. Kodus ootasid teda aga mees Heido, neli last ja Aive 15aastane vend. See oli Heidole kahekordne tragöödia, aga ta pidi eluga oma laste nimel edasi minema. Raskel hetkel olid talle toeks sõbrad, perekond ja töö,» kirjeldab pressiteade ülimalt keerulist olukorda.

Praegu elab pere vana maja teisel korrusel ühes suures toas. Pärast pereema surma alustas pereisa küll plaanitud ümberehitusi – vanast sahvrist pidi saama pesuruum –, aga siis jäi ehitus soiku, sest töö ja laste kasvatamine võttis kogu aja. Vesi on küll majja veetud, aga pesemisvõimalusi majas sees pole. Pere kasutab välikäimlat, kus aga väikestel lastel on talvel oht külmetuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles