Ühe liinirikke parandamine võtab aega neli tundi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrilevi parandas tormijärgseid kahjustusi.
Elektrilevi parandas tormijärgseid kahjustusi. Foto: Sandra Saar

Paljud inimesed on pahased, et tormijärgsete liinirikete parandamine on mitu päeva aega võtnud ja osad majapidamised on siiamaani elektrita. Valgamaalase reporter käis uurimas, kuidas rikete kõrvaldamine käib.
 

Kuna iialgi ei tea, kuhu liinirikete parandamine viia võib ning laupäevaks lubas ka vihma, siis soovitas Elektrilevi pressiesindaja jalga panna kummikud ja selga midagi vihmakindalt. Kummikud olid seekord igati õigustatud otsus, sest metsa vahel oli üsna porine. Ka oli kogu meeskond kummikutega varustatud. Lisaks on rikkemeeskonnal olemas ka kalamehekummikud, sest iial ei või teada, kus järgmine rike ootab ja millistes tingimustes töötama peab.

Täna oli rikete parandamisel abis ka Läti brigaad, kes tutvustas muuseas oma tehnikat, mis on teistmoodi kui eestlastel. Elektrilevi töötajate sõnul otseselt Läti brigaadi appi vaja polnud. See olevat pigem koostööprojekt naaberriikide vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles