Lõuna prefektuur tunnustab parimaid töötajaid

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Kuus
Rain Kuus Foto: Vello Jaska

Täna, 4. novembril tähistab Lõuna prefektuur Teater Vanemuise Väikeses majas politsei ja piirivalve aastapäeva. Pidulikul aktusel tunnustatakse prefektuuri parimaid töötajaid ning koostööpartnereid.

Peadirektor autasustab politsei- ja piirivalveameti teenetemärgiga logistikabüroo juristi Toomas Vingerfeldi. Silmapaistvate tööalaste saavutuste eest politsei- ja piirivalveameti piirivalve valdkonnas saab valdkondliku teenetemedali teiste seas Lõuna prefektuuri piirivalvebüroo valmidusüksuse planeerija Villem Satsi Valgamaalt

Silmapaistvate tööalaste saavutuste eest Politsei- ja piirivalveameti kodakondsuse ja migratsiooni valdkonnas autasustab Peadirektor valdkondliku teenetemedaliga:

Lõuna prefektuuri kõrgeim tunnustus, prefektuuri teenetemärk teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest antakse teiste seas Valga politseijaoskonna patrullteenistuse välijuhile Peep Granovskile. Samuti saavad selle Valgamaalt piirivalvebüroo valmidusüksuse juhile Rain Kuus ja piirivalvebüroo välispiiri teabe talituse teabetöö vanempiiriametnik Aivo Kalgan.

Lõuna prefektuuri hinnaline kingitus teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest antakse teiste seas ka mitmele prefektuuri abipolitseinikule. Nende seas on ka Aivar Püvi, kes kuulub Valga politseijaoskonna patrullteenistusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles