Linnapea sama, asemeerid uued

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapeana jätkab Kalev Härk
Linnapeana jätkab Kalev Härk Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 8. novembril toimunud Valga linnavolikogu istungil pandi ametitesse linnapea, linnavalitsuse liikmed ja volikogu alatiste komisjonide esimehed ja liikmed. Tulenevalt 4. novembril sõlmitud koalitsioonilepingust, kuulub Valga linnapea koht Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale, mõlemad aselinnapea kohad Reformierakonnale.

Vastavalt sõlmitud lepingule nii ka läks: linnapeaks kinnitati sotsiaaldemokraat Kalev Härk, aselinnapeaks Enno Kase ja Lauri Drubinš.

Linnavalitsuse kinnitas volikogu viieliikmelisena. Kaks kohta kuulub Reformierakonnale, kaks Sotsiaaldemokraatlikule Erakonnale (SDE) ning üks koht Isamaa ja Res Publica Liidule (IRL). Peale linnapea ja aselinnapeade kuuluvad sinna Meeli Tuubel SDE ja Alar Roop IRLi poolt. Varem oli linnavalitsus kolmeliikmeline. Volikogu otsustas linnavalituse avalike suhete spetsialisti sõnul laiendada linnavalitsust viieliikmeliseks, et anda otsustele laiemapõhjalist kaalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles