Teenindaja aitas vanapaaril autorehvi vahetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm aastat Statoilis klienditeenindajana töötanud Gerti Sarap on naeratama harjunud, ka ei karda enda kinnitusel mehetöid teha.
Kolm aastat Statoilis klienditeenindajana töötanud Gerti Sarap on naeratama harjunud, ka ei karda enda kinnitusel mehetöid teha. Foto: Eleri Lõhmus / Valgamaalane

Statoili Valga bensiinijaama klienditeenindaja Gerti Sarap sai firmalt auhinna, sest aitas ühel vanapaaril katkist autorehvi vahetada.

Gerti Sarap vahetas rehvi elus esimest korda. «Võtsime terve velje maha, sest nad olid rehvi maha sõitnud,» kirjeldas Sarap, kes kevade esimesel päeval kimbatuses pensionäridele appi tõttas. «Võtsime ratta ära ja mõtlesime, et paneme tagavararehvi, aga see ei istunud.»

Sarap otsis seejärel autoremonditöökoja numbri. Seni, kuni töömees rehvi tagasi tõi, otsis Otepää paar tanklast sooja ja jõi kohvi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles