Vargad põhjustasid ettevõtjale suure kahju

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
rehv
rehv Foto: WENN

Politsei andis teada, et ööl vastu 15. novembrit murti sisse Valgas Vahtra tänaval asuvasse garaažikompleksi, kust varastati umbes 40 rehvi koos velgedega. Varastatud veljed on 15-18 tollised. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 20 000 eurot.
 

Carol Merzin riigiprokuratuuri avalike suhete talitusest ütles Valgamaalasele, et vargus pandi toime füüsilisest isikust ettevõtjale kuuluva garaažis. Ta lisas, et kuna uurimine on algusjärgus, pole võimalik rohkem informatsiooni avaldada.

Karistusseadustik näeb võõra vallasasja äravõtmise eest selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse.

16. novembril sai politsei teate, et Valgas Valli tänaval on sisse murtud garaaži. Esialgse hinnangu kohaselt garaažist midagi varastatud ei ole. Uste lõhkumisega tekitatud kahju on 2100 eurot.
Sisestaja:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles