Lüllemäe põhikooli kuuendik: olin šokis, kui kuulsin Valgamaalase tiraažinumbrit

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe põhikooli kuuendikud ja Valga põhikooli seitsmenda klassi noormehed väisasid Valgamaalase toimetust.
Lüllemäe põhikooli kuuendikud ja Valga põhikooli seitsmenda klassi noormehed väisasid Valgamaalase toimetust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna on Valgamaalase toimetusel külas Lüllemäe põhikooli kuuenda klassi õpilased koos eesti keele õpetajaga. Samuti kaks Valga põhikooli 7. klassi noormeest, kes käivad raadioringis.

«Meil on eesti keele õpetuses hetkel käsil selline teema, et teeme ise ajalehte. Kuna olen noor õpetaja, siis polnud mul endalgi õrna aimu, kuidas üks maakonnaleht valmib, seega otsustasimegi külla tulla,» rääkis Lüllemäe põhikooli eesti keele õpetaja Rebeka Vähi.

Õpilased tutvusid toimetuse tööga, meeskonnaliikmetega ja said küsida hulganisti küsimusi. «Kõik on teistmoodi kui vaimusilmas ette kujutasin. Ma ei oleks eales uskunud, et siin nii palju inimesi töötab,» rääkis sama kooli õpilane Anni Peegel.

Ka Valgamaalase tiraažinumber pani õpilasi silmi pööritama. «Olin täitsa šokis, kui kuulsin, kui suur on Valgamaalase tiraaž,» ütles Stella-Nataly Trahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles