Suursündmusel on osalejaid ka Valgamaalt

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mardilaat Helsingi Kaapelitehdase kultuurikeskuses 2010
Mardilaat Helsingi Kaapelitehdase kultuurikeskuses 2010 Foto: Peeter Langovits / Postimees

Sel nädalavahetusel, 23.–24. novembril, toimub Soomes Helsingi Kaapelitehdase kultuurikeskuses juba 30. korda iga-aastane mardilaat, kus tutvustatakse peamiselt Eesti kultuuri, käsitööd, toitu ning turismivaldkonda ja Eestis puhkamise võimalusi. Mardilaat on soome-eesti kultuurisuhteid edendava Tuglase seltsi igasügisene suursündmus juba aastast 1983.

Messi turismialal tutvustavad Lõuna-Eestit ühiselt SA Lõuna-Eesti Turism, SA Tartumaa Turism ja MTÜ Setomaa Turism.

Organisatsioonidest ja ettevõtjatest esindavad Lõuna-Eestit veel Kubija hotell-loodusspaa, Dorpat hotell ja konverentsikeskus, Eesti maanteemuuseum, Pühajärve spaa ja puhkekeskus, Eesti põllumajandusmuuseum ja paljud teised.

Kogupereüritusel, kuhu oodatakse üle 15 000 külastaja, tutvustavad Eestit kui turismimaad, eesti toitu ja käsitööd, kunsti ja kultuuri peaaegu 150 esinejat ning üle 160 eksponendi. Seekordse mardilaada tähelepanu keskmes on Harjumaa. Külastaja saab nautida põnevat kultuuriprogrammi, tutvuda kogu Eestit hõlmava turismialaga ja teha meeldivaid oste käsitöö- ning toiduainete alal. Kõik üritused on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles