Rekordhulk Valga gümnasiste sai tööinimesi varjutada

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi õpilane Kelin oli töövarjuks oma isale Aarne Koskelainenile, kes töötab Automaailmas autovaruosade laos.
Valga gümnaasiumi õpilane Kelin oli töövarjuks oma isale Aarne Koskelainenile, kes töötab Automaailmas autovaruosade laos. Foto: Arvo

Täna on Eestis töövarjupäev, millega seoses jälgivad õpilased eri elualade inimesi.

Kui mitmest Valgamaa koolist kinnitati Valgamaalasele, et neilt ükski õpilane täna töövarjuks ei läinud, siis Valga gümnaasiumist osales kooli arendusjuhi Pille Oleski kinnitusel ettevõtmises rekordarv töövarje. Valikuid aitas neil teha majandusõpetaja Eva Tšepurko, kes töövarjudel ettevõtmiseks ka valmistuda aitas.

39 Valga gümnaasiumi õpilast läks Oleski andmetel varjudeks inimestele erinevatelt elualadelt, sealhulgas on töövari täna Valga linnapeal Kalev Härgil. Kõige rohkem õpilasi läks töövarjuks politseisse ja haiglasse. Kolm õpilast panevad end proovile pangas, kolm kutseõppekeskuses, üks õpilane võttis jalge alla suisa tee Tartusse ja väisab TÜ Kliinikumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles