Igast ostust läheb üle poole sendi haiglatele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta algul andis Valga Selveri juht Esta Järve haiglajuht Marek Seerile üle tšeki, millel kirjas kopsakas toetussumma. Siiski jäi heade inimeste panusest monitori soetamisel väheks.
Aasta algul andis Valga Selveri juht Esta Järve haiglajuht Marek Seerile üle tšeki, millel kirjas kopsakas toetussumma. Siiski jäi heade inimeste panusest monitori soetamisel väheks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taas käivitus Selveri kampaania, mille abil kogutakse raha haiglate toetamiseks. Valga haigla soovib toetussumma kasutada laste jälgimismonitori hankimiseks, mis mullu ei õnnestunud.

Kampaaniaga «Koos on kergem» kogutud summa on igal aastal järjest suurem olnud, selgitas Selveri avalike suhete juht Annika Vilu. «See näitab, et meie kliendid on väga lahked annetama.»

Annetamiseks kuigi palju tegema ei pea. Kampaania ajal läheb iga Selveris sooritatud ostust 0,64 senti Eesti haiglate tarvis. Samas on võimalik osta kampaaniatooteid ning eriti populaarsed on Vilu sõnul olnud heategevusšokolaadid, mille müügitulu läheb samuti haiglatele. Ka saab raha jätta kogumispurkidesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles