Puuetega inimesed tähistasid oma päeva

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuetega inimeste päev Otepää Vabakoguduse Palveränduri kirikus.
Puuetega inimeste päev Otepää Vabakoguduse Palveränduri kirikus. Foto: Monika Otrokova

Eile, 4. detsembril tähistasid Otepää Palveränduri kirikusse kogunenud inimesed rahvusvahelist puuetega inimeste päeva, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Kohaletulnuid tervitasid vallavanem Kuldar Veere, Otepää pensionäride ühenduse esinaine Helle Kuldmaa, Otepää invaühingu juhatuse liige Marika Ein ja vabakoguduse pastor Margo Meri.

«Tänu Otepää invaühingu pikaaegsele esimehele Eino Saarele on seda päeva Otepääl tähistatud juba kuuendat aastat,» lausus vallavanem. «Leian, et kõigile peaksid olema loodud võrdsed võimalused väärikaks eluks ning jõudumööda asume siin Otepääl neid looma.»

Esinesid ansambel Laulurõõm ja Evelin sõpradega. Tervisetooteid ja abivahendeid tutvustas invavahendite müügi ja laenutusega tegelev ettevõte ITAK.

Päeva korraldasid Otepää pensionäride ühendus, invaühing ja vabakogudus Palverändur, toetas Otepää vald.

Otepääl tegutsev puuetega inimesi koondav invaühing on asutatud 21. märtsil 1990. Kogu selle aja on ühingu tegevust esimehena eest vedanud Eino Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles