Pangaautomaadi juures käis kahtlane tegevus

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 17. detsembri pärastlõunal teatas tähelepanelik kodanik politseile, et Valgas kesklinnas Vabaduse tänaval askeldab üks mees noasarnase esemega pangaautomaadi (ATM) kallal. Politsei poole pöördunud isik kahtlustas, et vaatamata päevavalgele ajale võib tegu olla kelmiga, kes pangaautomaadile skimmerit paigaldada püüab.
 

Valga patrullpolitseinikud läksid sündmuskohale, kus selgitasid tööde tellija kaudu välja, et ATMi kallal askeldas sularahaautomaadi hooldustöid tegev remondimees. Asjaolud selged, lasti töömees tagasi hooldustöid teostama.

Samas toonitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerly Peitel Valgamaalasele, et kuigi sedapuhku pangaautomaadi kallal askeldajal kuritegelikke plaane polnud, ootab politsei ka edaspidi inimeste tähelepanekuid taolistest vahejuhtumitest, kuna iial ei tea, millal reaalselt keegi kuritegu toime panna üritab. «Kui on kahtlusi, tulebki nendest kiiresti politsei hädaabinumbrile teada anda,» rõhutas pressiesindaja.

Peitel täpsustas Valgamaalasele, et viimastel nädalatel politsei Valgamaal sularahaautomaatide kallal toimetavatest tegelikest kelmidest teateid pole saanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles