Lastekodudes tuleb jõuluüllatusi nagu kapaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vene gümnaasiumi noortel olid heategevuslaadal käed tööd täis, sest ostuhuvi oli suur. Keskel üks laada organisaatoritest, 12. klassi neiu Julia Mašnits.
Valga vene gümnaasiumi noortel olid heategevuslaadal käed tööd täis, sest ostuhuvi oli suur. Keskel üks laada organisaatoritest, 12. klassi neiu Julia Mašnits. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna jõulukuu on heategude kuu, on palju asutusi ja eraisikuid erilise tähelepanu suunanud lastekodudele. Valga Kurepesas ja Taheva asenduskodus käib detsembris rohkesti külalisi.

«Meil üllatusi jagub. Näiteks täna hommikul (neljapäeväeval – S. L.) astus ootamatult majja sisse misjonär Paldiskist, kes vahendab abi Rootsimaalt. Tõi meie lastele riideid, jalatseid ja kingipakke,» ütles Kurepesa juhataja Marika Drenkhan.

«Örje koguduse liikmed Norrast toetasid meid sel aastal rahaliselt. Varasematel aastatel on nad igale lapsele toonud kingipaki. Plaanime selle raha eest katta lastele aastavahetusel laua ning kasutada seda abi ürituste korraldamisel ja vajalike asjade soetamisel,» rääkis juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles