Keskuse juhiks võib saada endine abivallavanem

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Arike
Andres Arike Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Sihtasutuse Otepää Tervisekeskus nõukogu tegi endisele Otepää abivallavanemale Andres Arikesele ettepaneku asuda keskuse juhataja ametikohale, kuna sihtasutuse senine juhataja Marika Tirmaste lükkas pakkumise tagasi.

SA Otepää Tervisekeskuse nõukogu kinnitas möödunud aasta 27. detsembril tervisekeskuse juhatajaks senise juhi Marika Tirmaste. Kuna ta kandideeris aga samal perioodil edukalt ka Lõhavere ravi- ja hoolduskeskuse juhatajaks, tuli keskuse nõukogul leida kiiresti uus juhataja.

Pakkumine juhataja ametikohale tehti Andres Arikesele, kes on nõukogu teatel suuliselt andnud nõusoleku ametisse asuda. Leping loodetakse sõlmida lähiajal.

Ühtlasi otsustas Otepää vallavalitsus tagasi kutsuda SA Otepää Turism nõukogust Siim Kalda, kuna ta esitas vallavalitsusele vastuvõetamatuid tingimusi sihtasutuse rahastamiseks. Samas otsustas vallavalitsus teha ettepaneku nõukogusse tulekuks SA Lõuna-Eesti Turism juhatajale Angela Järgile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles