Maratoni korraldajad pole püssi põõsasse visanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige suurema murekohana tõi võistluse direktor Indrek Kelk välja, et inimesed pole saanud piisavalt treenida. Seejuures kutsubki ta kõiki osalejaid üles mõistlikkusele.
Kõige suurema murekohana tõi võistluse direktor Indrek Kelk välja, et inimesed pole saanud piisavalt treenida. Seejuures kutsubki ta kõiki osalejaid üles mõistlikkusele. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu maratoni korraldajad on kuu aega enne otsustavat starti tööga hõivatud. Paraku on endiselt puudus talvise suusapeo kõige tähtsamast komponendist – lumest.

Klubi Tartu Maraton juhatuse esimees ja võistluse direktor Indrek Kelk rääkis, et praegu ettevalmistused enam-vähem sujuvad. «Kui lumeolud veidike paremad oleksid, oleksime optimistlikumad, aga praegu me kindlasti ei saa pistikut seinast välja tõmmata. Teeme tavapäraseid ettevalmistusi ja töötame kõik selle nimel, et 16. veebruaril saaks Tartu maraton täies hiilguses toimuda.»

Kelk tunnistas, et lumeolud on Lõuna-Eestis praegu täiesti lootusetud, võistlusteks aga oleks vaja 20–25 sentimeetrit lund.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles