Keerulised olud meelitasid end proovile panema

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäevasel võistlusel startis viis ralliässa ka Moskvitšiga. Parimaks osutus hiidlane Martin Juhe.
Laupäevasel võistlusel startis viis ralliässa ka Moskvitšiga. Parimaks osutus hiidlane Martin Juhe. Foto: Argo Nurs

Möödunud laupäeval kihutasid Otepää valla teedel kiired masinad. Kaheksas masinaklassis startis 67 võistlejat üle Eesti.

Võistluste juhi Marko Koosa sõnul võib mittetulundusühingu S.M.A. Racing korraldatud Otepää rahvasprinti igati kordaläinuks lugeda. «Osalejaid oli piisavalt ja ilm väga hea: päikesepaisteline ja talvine. Korralduslikult sujus ka kõik väga hästi, mahtusime kenasti ajagraafikusse ja saime valge päevaga võistlusega ühele poole.»

Tema sõnul osales võistlustel kohalikke vähe. Paljud olid tulnud Hiiumaalt, Saaremaalt, Tallinnast ja Rakverest. «Lõuna-Eestis on rahvaspordivõistlusi suhteliselt vähe, aga Otepää rada on nii suvel kui talvel olnud väga hinnatud just maastiku ja vahelduva tee poolest. Enamik taolisi võistlusi on siledal maal ja tavaliselt kinnistel territooriumitel, seega võistlejate meelest oli väga atraktiivne ja väljakutseid pakkuv rada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles