Uus aasta tõi rattad ja piletid laevareisile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Kurepesa asenduskodu põnnid teisipäeval uute jalgratastega saalis proovisõitu tegid, jäid kingid seejärel kevadet ootama.
Kuigi Kurepesa asenduskodu põnnid teisipäeval uute jalgratastega saalis proovisõitu tegid, jäid kingid seejärel kevadet ootama. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uus aasta on nii Kurepesa kui Taheva sanatooriumi asenduskodule alanud suurte ja rõõmsate üllatustega. Head inimesed on asutustele kingitusi teinud.

Kui Valgamaalane käis Valga Kurepesa asenduskodus lastele kingitud jalgrattaid uudistamas, tegid väiksed põnnid saalis parajasti rattarallit. «Jalgratastega majas sõitmiseks meil ruumi tegelikult ei ole, kuid täna andsin neli jalgratast pildistamise tarvis lastele. Hakkame nendega ikka alles kevadel väljas sõitma,» sõnas lastekodu juhataja Marika Drenkhan.

Peugeot’ edasimüüja Valga Automaailm ja maaletooja KW Bruun Baltic kinkisid Kurepesale kümme uut lastejalgratast. Maaletoomisega tegeleva ettevõtte tegevjuhi Rasmus Tali sõnul peab igal lapsel olema võimalus aktiivselt tegutseda ning õues liikumisest rõõmu tunda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles