Margus Lepik tahab Joyd näha kõigil maailma lavadel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy galakontsert "Võitja vaim"
Stuudio Joy galakontsert "Võitja vaim" Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga ja Valka lapsi ja noori ühendav stuudio Joy andis kavaga "Võitja vaim" Valga kultuurikeskuses kaks erinevat kontserti.

Mõlemad läksid täissaalile. Stuudiole sooviti palju õnne edu puhul.

Nii leivatehase direktori, linnapea kui ka Riigikogu liikmena Joy tegevust toetanud Margus Lepik oli ka seekord kohal. "Teie olete need, kes tegelikult on meie kaks linna ühendanud," ütles ta. "Meie, poliitikud, võtsime ainult piiri vahelt ära, ühendasite teie." Oma õnnesoovile lisas ta veel ühe soovi: "Tahan teid näha kõigil maailma lavadel."

Maavanema ülesandeid täitev Kalev Härk käis juba Valga kontsertide "peaproovil" Tallinnas Vene Teatris. "Viisteist aastat on meil olnud alati üks esindaja, keda au ja uhkusega maailma saata -- Joyl on alati sada protsenti kvaliteeti ja sada protsenti sära," on Härgi veendumus.

Eesti Lastekaitse Liidu president Katrin Saks ei kahetsenud, et joylaste pärast pika tee Tallinnast Valka ette võttis, ja tänas elamuse eest.

Toimunust pikemalt loe teisipäevase Valgamaalase paberlehest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles