Infovahetus Venemaaga tiheneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
National Geograficu kollane aken
National Geograficu kollane aken Foto: Erakogu

Eile, 14. veebruaril Tallinnas alanud ja homseni kestva rahvusvahelisel turismimessil Tourest sõlmiti koostööleping Lõuna-Eesti Turismi ja Pihkva oblastivalitsuse vahel.

Leping allkirjastati Lõuna-Eesti ja National Geographicu koostööprojekti tutvustamisel ning Lõuna-Eesti kultuuri- ja ajaloomarsruudi avamisel.

Koostöölepingu eesmärk on tõhustada turismialast koostööd ja infovahetust Lõuna-Eesti regiooni ja Pihkva oblasti vahel. Koostöölepingule kirjutasid alla SA Lõuna-Eesti Turism nõukogu liige Kajar Lember ja Pihkva oblastivalitsuse turismiinfokeskuse direktor Jana Nassar.

Tourest messil kasutavad Lõuna-Eesti erinevad piirkonnad kujunduskontseptsioonis National Geographicu kollaste akende elemente, et rõhutada regiooni erinevaid avastamist väärt paikasid.

Projekt «Elu kahe maailma piiril» jutustab lugusid põnevatest paikadest ja inimestest Lõuna-Eestis ning toob messipinnale kokku avastamist väärt paigad ja turismiteenuste pakkujad kogu Lõuna-Eestist. Külastajad saavad end messil pildistada läbi kollaste akende.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles