Võistlused toovad Tehvandile mitusada suusatajat

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Monika Otrokova

Otepääl Tehvandi spordikeskuses 22.–23. veebruarini toimuvad Skandinaavia karikavõistlused toovad stardijoonele 181 murdmaasuusatajat Eestist, Soomest, Rootsist, Norrast, Kanadast ja Lätist. Kahel päeval testivad nad oma võimeid nii klassikasprindis kui ühisstardiga klassikasõidus.

Suurima esinduse, 69 sportlasega on Otepääle tulemas Norra. Meie olümpiasportlastele Triin Ojastele, Raido Ränkelile, Peeter Kümmelile ja Algo Kärpile on konkurentsi pakkumas palju nimekaid suusatajaid. Stardis on Matias Strandvall ja Ari Luusua Soomest, Kari Vikhagen Gjeitnes, Marthe Kristofferson, Snorri Einarson, Sindre Björnestad Skar, Simen Ostensen Norrast ja teised.

Soojad ilmad ja ebasoodne ilmastikuprognoos on sundinud korraldajaid radasid muutma ja nii sõidetakse naiste ja meeste sprindid 1,5 kilomeetri pikkusel rajal. Ühisstardiga klassikadistantsid peetakse 2,7 kilomeetri pikkusel rajal, kus naistel tuleb sõita neli ja meestel seitse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles