Kiri: Võit lauluvõistlusel kui ere näide lõimumisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On siiralt hea meel, et Eesti Laulu võitis Tanja Mihhailova. Minagi andsin oma hääle telefonitsi talle, kui hääletamine välja kuulutati.

Oli kohe näha, et ta oli peajagu teistest üle. Tantsida ja laulda samaaegselt – see kõigil kohe kindlasti ei õnnestu. Tanjal ja tema partneril tuli see aga väga hästi välja. Laval käis igatahes fantastiline tegevus. Pidi ikka poisil olema palju jõudu, et selline number välja kanda. Juba puhtfüüsiliselt, sest need tõsted ja koostöö üldse oli ikka suurepärane saavutus.

Tanja Mihhailova esikoht on ka hea integratsiooninäide Eestimaal. Ida-Virumaalt tulnud tüdruk hakkas õppima Viljandis kultuurieriala eesti keelt oskamata – ja ometi sai kõigega edukalt hakkama. Samas ei saa paljud mitte-eestlased kuidagi riigikeelt selgeks, kuigi integratsiooniks nõutakse tohutuid summasid ja ikka nurisetakse, et raha vähe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles