Juhtkiri: Noored taas rambivalguses

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Laululaps 2013. Grete Laine.
Valga Laululaps 2013. Grete Laine. Foto: Timo Arbeiter

Homme hakkab Valgamaal taas keerlema lauluvõistluste karussell. Sel aastal on see eriline selle poolest, et kolme noorema vanusegrupi parimad pääsevad Eesti Televisiooni lauluvõistlusele «Laulukarussell 2015».

Tegu on äärmiselt tänuväärse ettevõtmisega. On ju üldteada, et muusikal on suur vägi: laul teeb rinna rõõmsaks, pakub tuge raskel hetkel ning aitab leida sõpru. Lauluvõistlused pakuvad lisaks esinemiskogemust sadadele lastele üle Eesti.

Paljud praegused Eesti tipplauljad on leidnud oma töö ja kutsumuse just erinevate lauluvõistluste tulemusena. On küll ka neid, kes laste võistlemist taunivad – leides, et liiga varane võistlemine ja hindamine võib lapse psüühikale halvasti mõjuda. Samas ei maksa unustada, et elu koosnebki paraku suuresti enese proovilepanekutest ja seda silmas pidades on hea, kui nendega varakult alustatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles