Valgas hakkab tegutsema uuringufirma kontor

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norstat Eesti AS Valga kontor avab uksed märtsi lõpus selles hoones. Töökoha saab seal kolmkümmend inimest. Pikemas perspektiivis peaks töötajaskond kasvama enam kui poolesajani.
Norstat Eesti AS Valga kontor avab uksed märtsi lõpus selles hoones. Töökoha saab seal kolmkümmend inimest. Pikemas perspektiivis peaks töötajaskond kasvama enam kui poolesajani. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Märtsi lõpus avab Valgas Ärikeskuse teisel korrusel uksed uus ettevõte Norstat Eesti kontor, kus esialgu saab tööd 30 inimest. Firma tegeleb andmete kogumisega turu-uuringuteks.

Norstat Eesti ASi äriarendaja Valdeko Pihelgase sõnul on firma 17 aastat tagasi asutatud Norras ning 2008. aastal alustasid tegevust osakonnad Eestis, Lätis ja Leedus. Aktsiaselts tegeleb lisaks telefoniuuringutele veebi- ja näost näkku uuringutega.

«Meie töötajad koguvad andmeid, me ei analüüsi ega tee ka saadud andmetest järeldusi. Meie ülesanne on tagada partnerile analüüsiks usaldusväärsed andmed,» kirjeldas Pihelgas firma tööd.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles