Valga sai jälle kaotuse osaliseks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alexela korvpalli meistriliiga suurim üllatus sündis eile Jõhvi spordihallis, kui isukalt mänginud KK HITO oli kodusaalis üle Valga / Maks & Mooritsast 77 : 64. See oli ühtlasi KK HITO-le esimeseks võiduks sel hooajal.

„Olime alguses kohmetud, kuid saime teisel veerandil sellest üle ja oma laua kontrolli alla. Tänu sellele suutsime oma tahtmist neile peale suruda. Vastased olid kuidagi uimased ja kasutasime oma võimaluse ära. Ma arvan, et eilne mäng tuli kasuks, kuna mängisime kiiret mängu. Täna meie visked tabasid ja rohkem polnud vaja,“ oli KK HITO peatreener Priit Sternhof pärast esimest võitu õnnelik.

Esimene veerandaeg möödus küllaltki tasavägiselt, siiski oli pidevalt kerge eduseis kodumeeskonnal. Teisel kümnendil sai aga HITO sisse hea hoo, millega Valga enam ei suutnud sammu pidada, jäädes poolajaks 33 : 44 kaotusseisu. HITO hea mäng jätkus ka teisel poolajal, mil oldi kindlalt liidripositsioonil. Kuigi Valga võitis viimase veerandaja, oli enne juba mängu saatus otsustatud ning HITO sai esimese võidu Alexela KMLis tulemusega 77 : 64.

HITO skoori eest hoolitsesid peamiselt kaks meest, kes tõid kahepeale kokku 51 punkti. Nendeks meesteks olid Siim Laur ja Joseph Prophet, kes tõid vastavalt 26 ja 25 punkti. Prophet korjas lauast lisaks 10 palli ja andis 5 resultatiivset söötu. Valga poolelt olid resultatiivsemad Kristjan Evart 18, Robert Peterson 15, Miguel Ortega 11 ning Viljar Veski 10 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles