Tervisemaja asukad ülistavad sealset õhkkonda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaprouadest Eda Lõhmusest (vasakul) ja Laine Paabist on tervisemajas saanud väga head sõbrannad, kes teineteisele uues kodus abiks ja seltsiks on.
Vanaprouadest Eda Lõhmusest (vasakul) ja Laine Paabist on tervisemajas saanud väga head sõbrannad, kes teineteisele uues kodus abiks ja seltsiks on. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna hooldekodu kohtade järele on nõudlus suur, otsustasid Sangaste pansionaadi tegusad naised tervisemaja laiendada. Uued elanikud saavad sisse kolida juba suve lõpus.

«Meil on isegi juba sinna uude ossa kohti broneeritud – nii suur nõudmine on tegelikult kohtade järele,» sõnas MTÜ Sangaste Pansionaat haldusjuht Agnes Areng.

Juhataja Ruth Muttiku sõnul on 13 aastat tagasi tegutsemist alustanud 30 kohaga pansionaat end igati õigustanud. Kaks aastat tagasi avas endises valla koolihoones uksed lisaks veel 24kohaline tervisemaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles