Eesti naiskond jäi napilt pjedestaalilt välja

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna leidsid Tehvandi staadionil aset teatesõidud.
Täna leidsid Tehvandi staadionil aset teatesõidud. Foto: Eesti Koolispordi Liit

Täna, 13. märtsil Otepääl lõppenud koolide murdmaasuusatamise MMil Eesti esindused üldkokkuvõttes esikolmikusse ei jõudnud.

Viimasel päeval peetud vabatehnika teatevõistlustes jäi kõige napimalt pjedestaalilt välja vanemas vanuserühmas Audentese spordigümnaasiumi neidude võistkond, kes lõpetas nii teatesõidu kui koduse suurvõistluse üldkokkuvõttes neljandana. Võistkonda kuulusid Seila Peek, Kairit Paju, Karoliine Kuus, Triin Kihuoja ja Sandra Tarikas.

Nii tänases sõidus kui kokkuvõttes oli vanemate tüdrukute seas parim Oberhofi spordigümnaasium Saksamaalt, kelle kasvandike hulka kuulub ka tuntud suusamees Axel Teichmann.

Noormeeste vanemas vanuserühmas viib kokkuvõttes esikoha koju Venemaa üldhariduskool number 10, Tallinna saksa gümnaasium oli viies.

Nooremate tüdrukute seas olid kolme päeva jooksul kiiremad Austria Schladmingi spordiakadeemia esindajad, Põlva ühisgümnaasium lõpetas kuuenda ja Otepää gümnaasium seitsmendana.

Nooremate poiste seas võidutses samuti Oberhofi spordigümnaasium, Haanja kool oli kuues ja Toila gümnaasium seitsmes.

«Võistluse toimumine oli ime – ühelt poolt võttis Eesti korraldamisõiguse enda kanda alles septembris, kui oli selge, et Hispaania ei suuda vajalikke tingimusi tagada. Teiseks aga suutsid korraldajad vaatamata soojale kevadele ette valmistada suurepärase raja,» kiitis Rahvusvahelise Koolispordi Liidu peasekretär Jan Coolen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles