Pärnu alistas taas Valga meeskonna

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Alexela korvpalli meistriliiga sellenädalaste mängudega tehti algust teisipäeva õhtul, mil Valga/Maks & Moorits võõrustas kodusaalis Korvpalliklubi Pärnut. Pärast tasavägist kolme veerandaega pani Pärnu viimasel kümnel minutil oma paremuse maksma, võites mängu 71 : 57, andis teada Eesti Korvpalliliit.

«Psühholoogiliselt oli see meile väga raske võit: võrdsed võistkonnad, omasugused pistsid rinda. Kolm veerandaega oli punkt-punkti mäng ja viimast alustasime viigiseisult. Valga poisid said üliraskeid korve nii kaugelt kui ka teravuse pealt ning jäime mõningail hetkel paari punktilisse kaotusseisu,» rääkis KK Pärnu mänedžer Mait Käbin.

Tema sõnul otsustati mängu saatus viimasel veerandajal, mil Pärnu olime tugevam. «Kiidaks Taavi Hämarsalu, kes oli täna hästi tubli. Tuli väljakule, tegi kaitses ja rünnakul oma töö ära. Põhimängijad olid ka väga tublid. Paljud näitajad olid võrdsed, meil oli kannatust rohkem ja nad väsisid lõpus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles