Video tõi reisi Rootsi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli 7. klassi õpilaste Kiur Kimmeli (vasakult), Beryt Paidra ja Kevin Koigi ühistöö pälvis vabariiklikul õpilaskonkursil 
«Tule minuga reisile ja avasta maailm uuesti» esikoha.
Valga põhikooli 7. klassi õpilaste Kiur Kimmeli (vasakult), Beryt Paidra ja Kevin Koigi ühistöö pälvis vabariiklikul õpilaskonkursil «Tule minuga reisile ja avasta maailm uuesti» esikoha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga põhikooli 7. klassi õpilaste humoorikas video pälvis vabariiklikul konkursil esikoha. Märtsi lõpul ootab lapsi ja juhendajat preemiareis Stockholmi.

Kiur Kimmeli sõnul sai ta konkursist «Tule minuga reisile ja avasta maailm uuesti» teada õpetaja Kersti Piirilt ja koos klassivenna Kevin Koigiga otsustati osaleda. «Siis selgus, et ka Beryt (Paidra – S. L.) on otsustanud osaleda ja välja valinud sama riigi – Hispaania. Otsustasime ühise meeskonnana välja minna,» selgitas Kiur.

«Esialgne mõte tutvustada seda riiki fotode ja jutuga tundus nii tavaline ja igav. Tulime mõttele, et oleme selles videofilmis ise peategelased, kes reisile lähevad, ja lükime ka huumorit sisse,» rääkis Beryt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles