Uus koalitsioonileping mainib ka Valgat

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe partei koostöölepe sai täna Toompeal Sven Mikseri (vasakul) ja Taavi Rõivase allkirjad.
Kahe partei koostöölepe sai täna Toompeal Sven Mikseri (vasakul) ja Taavi Rõivase allkirjad. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna, 20. märtsil allkirjastasid Reformierakonna peaministrikandidaat, valitsuse moodustamisega tegelev Taavi Rõivas ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser Toompeal Riigikogu Valges saalis parteidevahelise koalitsioonilepingu.

Lepingus on mainitud ka Valgat. Nimelt võib selle haridusest ja teadusest kõnelevast alaosast leida riigigümnaasiumite tulevikku puudutava punkti.

«Seame sihiks valikuterohke kvaliteetse gümnaasiumihariduse kättesaadavuse. Rajame riigigümnaasiumid Tartusse, Pärnusse, Jõhvi ja Võrru, jätkame ettevalmistustega riigigümnaasiumide rajamiseks Kärdlasse, Põlvasse ja Valka ning teistesse selleks valmisolekut avaldanud omavalitsustesse,» seisab täna allkirjad saanud lepingus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles