Trupid lahkasid probleeme ja pakkusid huumorit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirguliina näitetrupp esitas Kalvi Haabneri loo «Eku,Valdorf ja teised». Teiste seas tegid kaasa Renno Saega (vasakult), Rasmus Koroljov, Karmen Saega ja Tiia Luht.
Tsirguliina näitetrupp esitas Kalvi Haabneri loo «Eku,Valdorf ja teised». Teiste seas tegid kaasa Renno Saega (vasakult), Rasmus Koroljov, Karmen Saega ja Tiia Luht. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Pühapäevasel maakondlikul näitemängupäeval Tsirguliinas osales viis truppi. Kaheksatunnise teatrimaratoni järel selgusid laureaadid, kes esindavad Valgamaad Kagu-Eesti näitemängupäeval.

Hommikul kell kümme alanud teatripäeva Tsirguliina rahvamajas avasid tervituslauluga kohaliku näitetrupi liikmed. Nemad said esimestena au ka maha mängida katkendi kevadel esietenduvast lavaloost «Eku, Valdorf ja teised». Vaatajateni jõudis lugu Lõuna-Eesti külaelust oma rõõmude ja muredega.

Lugu rääkis, kuidas külarahvas peoks valmistub. Õhus lendasid armunooled ning etendus oli vürtsitatud mõnusate lauludega, mille esitaja oli Eku osatäitja, Tsirguliina keskkooli abiturient Rasmus Koroljov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles