Raha tagasiküsimine tundub ebaõiglane

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poollooduslikke kooslusi on Eestis omajagu. Näiteks Viljandimaal aitavad neid hooldada koniku tõugu hobused.
Poollooduslikke kooslusi on Eestis omajagu. Näiteks Viljandimaal aitavad neid hooldada koniku tõugu hobused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Põllumajanduse registrite ja informatsiooni ametis tekkis järjekord päringutest talumeestelt tagasiküsitava poollooduslike koosluste hooldamise toetusraha kohta.

«Info, et nõuame rohkem kui sajalt poollooduslike koosluste toetust saanult seda riigimaa kasutamise kirjalike lepingute puudumise tõttu tagasi, hakkas levima pärast rahvusringhäälingu sellekohast lugu,» tähendas põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) pressiesindaja Maris Sarv-Kaasik.

Toona, kui esimene selleteemaline uudis avalikkuse ette jõudis, ei osatud Maris Sarv-Kaasiku sõnul PRIAst veel öelda, kui paljudelt nimetatud lepingute puudumise tõttu toetust tagasi nõutakse, ja anti selle kohta üldist infot, mis parajasti käepärast oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles