Suveniirikonkurss pakub tööd ja leiba käsitöölistele ja ettevõtetele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aastal korraldatud suveniirikonkursile laekus hulk käsitsi maalitud meenenäidiseid, mille hulgas legendiga kinkekarbid, rahvusmustritega nagid ja turismiobjektidega magnetid.
2012. aastal korraldatud suveniirikonkursile laekus hulk käsitsi maalitud meenenäidiseid, mille hulgas legendiga kinkekarbid, rahvusmustritega nagid ja turismiobjektidega magnetid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Käimas on meenekonkurss, et leida suveniire, mis sobiksid National Geogra­phicu kollaste akende marsruudi külastajatele ostmiseks ning samas kingiks koostööpartneritele.

Konkursi kuulutasid välja Lõuna-Eesti Leader-tegevusgrupid. Osalema on oodatud piirkonna käsitöölised ja toidutootjad, reklaamkingitusi müüvad ettevõtted, disainibürood, kunsti- ja kutsekoolid.

Tegemist on Lõuna-Eesti ja National Geographicu kollaste akende koostööprojektiga, mis kutsub nii omakandi rahvast kui turiste tutvuma meie ajaloo- ja kultuuripärandi, looduse, ettevõtete ja jätkusuutlike lahendustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles