Väike Kaido unistab bussijuhiametist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaema Vilve Ehasalu ja tema lapselapse Kaido unistus vannitoast võib peagi täituda – ja seda juba suisa uhiuues kodus.
Vanaema Vilve Ehasalu ja tema lapselapse Kaido unistus vannitoast võib peagi täituda – ja seda juba suisa uhiuues kodus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Saatelõik väikesest Valgamaa poisist Kaidost, kes ränka nahahaigust põeb, vallandas üleriigilise heategevuskampaania, mille ulatust ei osanud ei lastefond ega ka Kaido lähedased ette aimata.

Nimelt kutsus Tartu Ülikoooli kliinikumi lastefond ETV saates «Ringvaade» inimesi üles koguma annetusi kaheksa-aastast haiget lapselast üksi kasvatavale vanaemale vannitoa ehituseks. Käis Valgamaalanegi eelmisel nädalal vaatamas, kuidas väikesel maaperel läheb.

Kui fotograafiga ajahambast puretud talumaja juurde jõudsime, võtsid meid vastu keti otsas raevukalt haukuvad suured penid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles