Väledad jänesed astuvad võistlustulle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JAANIKA NIKLUS
JAANIKA NIKLUS Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmisel laupäeval stardib Valgamaal järjekordne noorkotkaste ja kodutütarde võistlusmatk «Väle jänes». Noored võistlejad saavad testida nii oma vastupidavust kui teadmisi. Üks matka läbiviijatest on Kaitseliidu Valgamaa maleva noorte­instruktor Jaanika Niklus.

Matk «Väle jänes» on nii Valgamaa noorte kui ka külalisvõistlejate seas hinnatud võistlus, kus end proovile panna. Mis muudab selle nii populaarseks?

«Kindlasti on üks põhjus hea seltskond. Aastatega on välja kujunenud oma sõpruskonnad ja tutvused. Korraldajad annavad endast kõik, et noortel oleks piisavalt võimalusi enda proovile panekuks ja välja elamiseks. Igal aastal oleme üritanud võistlusesse tuua midagi uut. Muudame võistlustrassi ja lisame mõne põneva ülesande. Uudishimu ja põnevus, et mis sedakorda uut ja huvitavat on, toob noored jälle võistlusrajale tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles