Meeskonda ootavad rasked heitlused

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda.
Foto on illustreeriv. Piirilinna meeskonnal tuli sedapuhku Ventspintsile suureskooriliselt alla jääda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimases selle hooaja Alexela korvpalli meistriliiga põhiturniiri kohtumises läksid Tallinnas Kalevi spordihallis vastamisi Tallinna Kalev ja Valga/Maks & Moorits. Tallinna Kalev võitis kohtumise kindlalt 86 : 64 ning teeb veerandfinaalidega algust juba homme, kui minnakse vastamisi teise Tallinna klubi TTÜ KKga, annab oma kodulehel teada Eesti Korvpalliliit.

«Kontrollisime kogu aeg mängu, aga üks moment said nad meile järele. Seejärel võtsime end kokku ja võitsime mängu. Ei tekkinud hetkekski tunnet, et oleks võinud kaotada. Eks ta kujunes rohkem võõrmängijate omavaheliseks duelliks. Midagi väga ilusat ei olnud kummaltki poolt. Mängida said kõik 11 meest,» rääkis Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf.

«Valmistusin homseks mänguks TTÜga, kellega on tulemas raske seeria. Meil on hetkel 6 päevaga 4 mängu, mis on üsna raske koormus, kuid tulime TTÜ-le vastu ja mängime need ära,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles