Pargist saab oluline kohtumispaik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal said pargi taastamisega seotud koostööpartnerid mõisakoolis kokku. Laua otsas Palupera vallavanem Terje Korss.
Eelmisel nädalal said pargi taastamisega seotud koostööpartnerid mõisakoolis kokku. Laua otsas Palupera vallavanem Terje Korss. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Palupera mõisakool ja valla koostööpartnerid asuvad korrastama mõisaparki, korraldama õpitubasid, giidikoolitusi ja kontserte. Tulemas on ka suveniiride konkurss.

Palupera mõisakool oli üks kuuest, kes sai programmist «Mõisakoolid – säilitamine läbi kasutamise» toetust. Summa suurus on 40 144 eurot. «Vald lisab veel üle 7000 euro ja ära saab tehtud hulk väga vajalikke töid ning ellu viidud mitu põnevat ettevõtmist,» ütles Palupera vallavanem Terje Korss, kelle eestvõttel koostööpartnerid eelmisel nädalal koolis kokku said.

Vallavanema sõnul on saadud toetusega kavas jätkata mõisakooli taga asuva lindla uuendamist. «Fassaadi tegime korda eelmisel aastal, sel aastal on järg sisetööde käes. Lisaks puhastame ära lindla taga oleva tiigi,» selgitas Korss. Hange lindla sisetöödeks on välja kuulutatud. Nendega on plaanis alustada mais ning lõpetada juuliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles