Algklassid võtsid rahvastepallis mõõtu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva gümnaasiumi rahvastepallurid
Tõrva gümnaasiumi rahvastepallurid Foto: Rein Leppik

Valgamaa koolide algklasside klassivõistkonnad võistlesid sel nädalal maakonna rahvastepalli karikavõistlustel. Parimad selgitati välja nii maa- kui linnakoolide arvestuses.

Valgamaa Spordiliidu tegevjuhi Rein Leppiku sõnul oli võistlustules 37 klassivõistkonda ligemale 300 tüdruku ja poisiga.

Linnakoolide konkurentsis võitis 2. klassi tüdrukute arvestuses Valga vene gümnaasium, poiste arvestuses Tõrva gümnaasium. Kolmanda klassi tüdrukute hulgas võidutses nii tüdrukute kui ka poiste arvestuses Tõrva gümnaasium. Neljanda klassi arvestuses näitas Valga põhikool oma paremust nii poiste kui tüdrukute kategoorias. Peakohtunik oli Peeter Tõldsepp.

Maakoolide konkurentsis võitis 2.--3. klassi tüdrukute arvestuses Keeni põhikool ja poiste arvestuses Puka keskkool.4.--5. klassi tüdrukute hulgas oli samuti parim Keeni põhikool ning poiste hulgas tuli teistel võistkondadel tunnistada Puka keskkooli poiste paremust. Peakohtunik oli Gunnar Sarapuu.

Linnakoolide mängud peeti maha Valga spordihallis, maakoolide mängud aga Keeni põhikoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles