Selgusid koolinoorte täpsuslaskurid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanema astme esikolmik: Marek Bizanskis, Andres Pahva, Rivo Treial
Vanema astme esikolmik: Marek Bizanskis, Andres Pahva, Rivo Treial Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valgamaa koolinoorte individuaal-võistkondlikel meistrivõistlustel õhupüssist laskmisel selgusid täpsemad laskurid. Kahepäevasel jõuproovil osalesid kuue kooli õpilased.

Individuaalarvestuse parim 5.–7. klasside tüdrukute seas oli Annabel Teder 178 punktiga, järgnes Sandra Kuus 175 punktiga ja kolmas Anete-Eliise Kangur 168 punktiga. Poiste 5.–7. klasside arvestuses saavutas esimese koha Denis Tihhonov 182 punktiga, teine oli Calvin Savisaar 171 punktiga ning kolmas Kirill Lepman 167 punktiga.

Vanema astme ehk 8.–9. klasside tüdrukute seast sai esimese koha Gerli Rosenberg 176 punktiga, teine oli Ly Joakit 167 punktiga ja kolmandaks jäi Kaili Siiman 167 punktiga. Poiste 8.–9. klasside arvestuses oli esimene Andres Pahva 172 punktiga, teine Marek Bizanskis 172 punkti ja kolmas Rivo Treial 170 punktiga. Võrdse punktide arvu korral arvestati, kellel viimane laskmisseeria paremini läks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles