Õppeauto osales romurallil

Arnold Looga
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse sõiduk, mis romurallil kooli au kaitseb.
Valgamaa kutseõppekeskuse sõiduk, mis romurallil kooli au kaitseb. Foto: Ahko Ahtijäinen

Neljapäeval jõudis Valgamaa kutseõppekeskuses lõpule üle kahe kuu kestnud autokõpitsemine. Tulemust nägi laupäevasel romurallil.

Autoeriala õpetajate Ülar Liivaku, Peeter Tiku, Andrus Murumaa, Ago Kõlvese ja Ahko Ahtijäineni juhendatud projekti käigus said oskusi proovile panna nii autotehniku kui plekksepa eriala õpilased. Ühise töö tulemusena sai kooli amortiseerunud õppesõidu-Golfist romurallikõlbulik sõiduk, mis saab tuleristsed Valga Romuringil. Ilmselt jääb see ka auto viimaseks iseseisvaks sõiduks.

Golfist tehti kõigepealt pinnalaotus ning pärast klaaside eemaldamist ja autokere absoluutset paljaksrookimist monteeriti auto uuesti kokku põhimõttel «vähem on rohkem». Juhi ainsad mugavusesemed on juhiiste ja käigukangi nupp. Näo ja passipildi hilisema kokkusobivuse huvides on kriitilistes piirkondades kaitsevõrgud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles