Pühendunud töö tõi Hummuli naistele tunnustuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummuli valla sotsiaaltöö- ja lastekaitsespetsialist Eve Laar (vasakul) ja Hummuli hoolekandekeskuse pikaajaline juhataja Juta Koop pälvisid tubli töö eest sotsiaalministri tänukirja.
Hummuli valla sotsiaaltöö- ja lastekaitsespetsialist Eve Laar (vasakul) ja Hummuli hoolekandekeskuse pikaajaline juhataja Juta Koop pälvisid tubli töö eest sotsiaalministri tänukirja. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hummuli valla sotsiaaltöö- ja lastekaitsespetsialist Eve Laar ning Hummuli hoolekandekeskuse juhataja Juta Koop pälvisid neljapäeval sotsiaalministri tänukirja.

Veebruaris täitus Laaril 20 aastat töötamisest valla sotsiaaltöö valdkonnas. Naise sõnul on tunnustus väga oluline ja eriti suurt rõõmu teeb talle seejuures, et algatus tuli kohalikust omavalitsusest.

«Minu töö tulemust ei saa mõõta kilode ega meetritega, see ei paista väga silma. Seetõttu on rõõm suur, kui  minu tegemisi märgatakse ja tunnustatakse,» sõnas Laar. «20 tööaasta jooksul on ikka üht koma teist tehtud –muidugi koos kolleegidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles