Täna tuksus Eesti talgute rütmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel nädalavahetusel rügasid talgulised Lätis, sealhulgas Valga-Valka piiril, siis sel nädalavahetusel leiavad talgud aset Eestis.
Kui eelmisel nädalavahetusel rügasid talgulised Lätis, sealhulgas Valga-Valka piiril, siis sel nädalavahetusel leiavad talgud aset Eestis. Foto: Eveliis Eek / Valgamaalane

Tänasel «Teeme ära» talgupäeval oli eile lõunase seisuga plaanis 1717 talgut, millel osalemiseks oli ennast kirja pannud üle 19 500 talgulise. Talguid jagub ka lähipäevadesse.

Valgamaal oli eile lõunaks registreeritud 56, enne tänast oli aga maakonnas juba peetud 15 talgut. Täna leidis neid aset 35.

Kuus talgut on aga Valgamaal ees ootamas lähipäevadel, näiteks leiavad need kodulehe andmetel homme aset Valga loomade varjupaigas. Seal on kavas lehtede riisumine, võsa raiumine, akende pesemine ja lillede istutamine. Lisaks koristatakse varjupaigas kuute ja aedikuid ning tehakse väiksemaid ehitus- ja parandustöid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles