Meistritiitel rändas Tartusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga bowling’ukeskuse piljardisaalis peeti Tiit Kattai eestvedamisel hiljuti maha Valgamaa meistrivõistlused piljardis. Võistlema tulid lisaks Valga mängijatele Tartu piljardihuvilised.

Mängijad loositi kolme alagruppi, kus omavahel selgitati välja iga grupi kaks paremat. Alagruppide kaks paremat pääsesid edasi veerandfinaalidesse võistlema meistritiitli nimel. Tiitlit asusid jahtima kolm Tartu ja kolm Valga klubi esindajat. Valga mängijatest soosis mänguõnn Tiit Kattaid, Lembit Salustet ja Andres Metsa.

Veerandfinaalides kohtusid Tiit Kattai ja tartlane Oliver Lepp. Edasipääsu tagas endale Tartu mängija. Teises veerandfinaalis kohtusid omavahel Andres Mets ja Tartu võistleja Lembit Saluste. Pääsu nelja parema hulka võitles välja Saluste. Heitluses viimase medalikoha pärast pidi aga valgalane alla vanduma Oliver Lepale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles