Haige poiss saab peagi elada moodsas majas

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline peaks tulema maja, kus ihtüoosihaige Kaido Olgo koos vanaemaga peagi elama loodab hakata.
Selline peaks tulema maja, kus ihtüoosihaige Kaido Olgo koos vanaemaga peagi elama loodab hakata. Foto: Seve Ehitus

Selgunud on firma, kes kaheksa-aastasele ihtüoosi põdevale Karula valla noormehele Kaido Olgole uut, heade pesemisvõimalustega maja ehitama hakkab. Maja hakkab energiat ammutama ka päikselt.

SA TÜ Kliinikumi Lastefondi teatel laekus lastefondile majaehituseks kolm pakkumust, millest kvalifitseerusid kaks: Ritsu AS ja Seve Ehituse AS, kelle pakkumised sisaldasid täislahendust põhimõttel «võtmed kätte». Kandideerida oli võimalik kõikidel ettevõtetel ning kuigi oodatud olid ka näiteks vooderdusega palkmajade pakkumised, neid ei laekunud.

Mõlema sõelale jäänud pakkumuse puhul on tegemist energiasäästliku puitkarkass-elementmajaga ning pakkumuste hinnaklass oli sama. Seve Ehituse kasuks otsustati, sest hinnapakkumine sisaldab ka teed (umbes 80 meetrit), kuuri, imbala, päikesepaneeli ning sisustust – köögimööblit, diivaneid, lampe ja muud. Samuti tuldi lastefondile lahkesti vastu maja ruumilahenduse muutmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles