Tunnustati Otepää valla aasta ema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla aasta ema 2014 Merike Roop sai üalju õnnitlusi.
Otepää valla aasta ema 2014 Merike Roop sai üalju õnnitlusi. Foto: Monika Otrokova

10.mail toimus Otepää Gümnaasiumis valla Aasta ema tunnustamine ja uutele ilmakodanikele sünnikirjade üleandmine.
 

Sellel aastal esitati valla Aasta ema nimetusele viis kandidaati: Merike Roop, Maie Eensalu, Marika Paavo, Rita Pärnik, ja Eike Jodsche. Valla aasta emaks sai Merike Roop, kes esitati ka vabariigi aasta ema ja maakonna aasta ema kandidaadiks.

Emadepäeva kontserdil said sünnikirjad uued vallakodanikud, kes on sündinud ajavahemikul 01.10.2013 - 31.03.2014. Sünnikirja said 12 last, 5 tüdrukut ja 7 poissi, kelle seas olid ka kaksikud. Sünnikirjadele lisaks said lapsed mälestuseks fotoalbumi, lasteraamatu ja MTÜ Karukäpa poolt kootud papud.

Aasta emasid tunnustasid ja lastele tänukirjad andsid üle Otepää vallavanem Kuldar Veere ja abivallavanem Margit Prede. Aasta ema pälvis Otepää Naisseltsi esinaise Ene Raudsepa poolt ka Aasta ema meene.

Hiljem said emad ja lapsed ühiselt juttu ajada kohvilaua taga.

Kontserdil esinesid Margit Tali, Otepää laululapsed Loore All, Maarja All (juhendaja Airi Liiva), Laura Danilas, tantsisid Otepää gümnaasiumi väikesed tantsijad (juhendaja Kaire Ojavee), esines gümnaasiumi mudilaskoor (juhendaja Merlin Jalajas). Luuletusi lugesid gümnaasiumi õpilased Carina-Stella Hurt ja Robin Mathias Müür (juhendaja Ene Must). Vahepaladeks luges luuletusi Otepää Naisseltsi liige Melanija Pullerits.

Vaadata sai MTÜ Karukäpp käsitöönäitust ja näitust rahvariietest ning rahvapillidest, mille olid korraldanud gümnaasiumi 8.klassi õpilased Kristo Saar ja Karl August Soonberg.

Tunnustusürituse korraldasid Otepää Naisselts ja Otepää Gümnaasium koostöös Otepää Vallavalitsusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles