Valgamaa on näitusel tugevalt esindatud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa on näitusel tugevalt esindatud.
Valgamaa on näitusel tugevalt esindatud. Foto: Erakogu

Alates 13. maist saab näha aadressil www.virtuaalnaitus.ee õpilastööde näitust «Käte puudutus». Näituse eesmärk oli kokku koguda ning internetikeskkonnas näitusena üles seada pildid esemetest, mida õpilased töö- ja tehnoloogiaõpetuse ning käsitöötundides teinud.

Eesti Tööõpetajate Seltsi juhatuse esimehe Jürgo Nooni sõnul saadeti kolmandat korda toimuvale virtuaalnäitusele rekordarv töid. «Kaasatud olid töö- ja tehnoloogiaõpetuse, käsitöö- ja algklasside õpetajad. 114 koolist üle Eesti laekus enam kui 1500 tööd,» lisas Nooni.

Valga maakonnast saadeti tema sõnul näitusele töid kolmest koolist. Kui Palupera põhikool ja Valga põhikool osalesid ka mullu, siis tänavu lisandus maakonnast osalejate sekka Aakre lasteaed-algkool. Kokku saadeti Valgamaalt tänavu näitusele 71 tööd. Mullu laekus neid Palupera ja Valga õpilastelt kokku 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles